Natcup - 27. februar 2019

Samlet stilling
natløber

printvenlig printvenlig

Velkommen til Natcup Finale 27. februar 2019 i Ganløse Ore!

Natcup logo
Instruktion

Parkering og mødested: Farumvej 127, 3660 Stenløse – her er der parkering, pladsen er ikke så stor, så hermed en kraftig opfordring til samkørsel.
Stævnekontor: Farum OK's klubhus, Ryttergårdsvej 104, 3520 Farum, Krak 105 G2.
Her er der mulighed for omklædning og bad.

klubhus P

Klik her for stort billede!

Parkering ved stævnekontor Der er få pladser foran klubhuset, men mange lige bagved – brug de angivne pladser. Undlad venligst at parkere på vejene.
I sidste øjeblik:  Tilmelding vil i et begrænset omfang kunne ske på dagen på stævnekontoret fra kl. 17.30. Vi har nogle vakante baner.
Afstande: Fra klubhus til parkering i skoven er der ca 5 km.
Fra Parkering til Start er der 300-400 meter, fra Mål til Parkering er der 100 meter.
SI:     Der anvendes tidtagning med SportIdent.
  Lånebrikker udleveres på stævnekontoret.

Gå til toppen!

Clear og check er ved start.
Kort:

Ganløse Ore 1:10.000 og 1:7.500, revideret januar 2019.

Ganløse Ore med moserSkoven er en typisk nordsjællandsk skov med bøg og nåletræer.
Skoven er ret flad og rimeligt let løbet, der er få tætheder.
I midten af skoven er der ved at blive etableret nogle store moser, lige nu er det lysåbne områder med grøfter, moser, våd bund og enkelte søer.
Den store hovedgrøft er blevet sløjfet, så vandet skal fremover blive i skoven. Der er derfor vand midt i skoven visse steder, kortudsnittet her (og løbskortet) viser tydeligt hvor. De viste stier har fast bund og de er 20-30 cm nede under vandet.
Man kan ikke se grøfterne under vandet, så lad være med at vove dig ud i de områder.

Baner:
Baner Længde Sværhedsgrad
1 8,1 km Svær, kort 1:10.000
2 6,0 km Svær, kort 1:10.000
3 4,5 km Svær, kort 1:7.500
4 3,0 km Svær, kort 1:7.500
5 4,0 km Mellemsvær, kort 1:7.500
Start: Der er afmærket fra Parkering til Start.
Startnummer: Dit startnummer fremgår af startlisten, kortene er mærket med dit navn og startnummer
Starttid: Der er samlet start for alle kl. 18.40.
Maxtid:           Er 2 timer.
  Husk at komme tilbage til klubhuset og blive registreret!
Gælder alle løbere!
Eftersnak: Efter løbet vil der være mulighed for at smøre lidt mad og slukke tørsten med saft, the og kaffe i klubhuset.
Og som sædvanligt også hyggelig snak om vejvalg, om baner og hvad man nu ellers kan bruge tiden på i godt selskab.
Præmier: De samlede vindere af hele NatCup serien vil få overrakt deres præmie i klubhuset.
Organisation: Stævneleder: Kai Beck-Andersen
Banelægger: Jens Korsholm.

Vel mødt i mørket!

Se startlisten via menuen øverst til venstre.
Når løbet er afholdt, vil du også kunne finde resultater og stræktider via menuen.

Gå til toppen!

Oprettet: 19. februar 2019