Reception

Kære o-venner

Som det vil være nogle bekendt, har jeg fået et nyt hjerte. Dengang jeg kom på ventelisten, tænkte jeg, at når jeg kom hjem, skulle det nye hjerte bydes velkommen med et glas champagne. Nu er jeg kommet hjem, og jeg er nu frisk nok til at se flere folk. Jeg vil derfor gerne invitere jer allesammen til at byde mit hjerte velkommen med et glas champagne (og der er selvfølgelig også et alkoholfrit alternativ) og et stykke kage

Lørdag d. 22. juni kl. 14-17

på Gydebakken 8, 3520 Farum

Det bliver en helt uhøjtidelig reception med hygge på terrassen og kongespil og kroket i haven. I kan komme og gå, når det passer, og man kan blive 5 min eller 3 timer.

Svedige sportsfolk er også meget velkomne. Det vil være mig en speciel fornøjelse, hvis nogen bruger anledningen til en langtur på løb/cykel/rulleski og kommer forbi og får lidt at drikke og løber/triller videre.

Jeg ønsker ikke gaver, jeg har fået så rigeligt allerede. Det eneste jeg ønsker mig er glade gæster, som vil kigge indenfor.

Mange hilsener
NicolaiKage og champagne

Kage og champagne
Scroll to Top