Om klubben

Farum Orienteringsklub (Farum OK) er en idrætsklub, hvor vi dyrker orienteringsløb med kort og kompas ude i naturen. Vi har over 200 medlemmer heraf ca. 150 aktive løbere fra 2-års alderen til over 80 år. Vi blev stiftet i 1972 

Vi har en stor børne- og ungdomsafdeling med både Skovtrolde (2-8 år) og Ungdomsløbere (8-12 år) og har derudover en del unge løbere der deltager i træningen sammen med de voksne.

Vi har alle mulighed for at tage til de samme konkurrencer sammen, da der er løbsklasser opdelt efter alder og erfaring som løber samtidig. Alle kan være med og kan konkurrere mod løbere på samme niveau som en selv.

Vi arrangerer klubture, klubfester, klubmesterskab og andre fælles aktiviteter alt efter alder og interesse samt gør os umage for at byde nye løbere velkommen i klubben.

Farum OK er medlemmernes klub og varetages organisatorisk af en bestyrelse samt diverse udvalg.

Både bestyrelsens arbejde og medlemmernes hjælp til forskellige opgaver er bygget på frivillighed.

Farum OK er medlem af Dansk Orienterings-Forbund ligesom cirka 70 andre danske orienteringsklubber. Danmark er geografisk opdelt i tre kredse, Nord-, Syd- og Østkredsen. Farum OK hører under Østkredsen, der dækker Region Sjælland og Region Hovedstaden, herunder Bornholm.

Scroll to Top